MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άγρια πάλη περιπτερά με επίδοξο ληστή στη Λεμεσό… Πως νίκησε ο περιπτεράς

Advertisement

Sponsored by exness

Άγρια πάλη περιπτερά με επίδοξο ληστή στη Λεμεσό – Μετά από κτύπημα ο δράστης ακινητοποιήθηκε – Ο υπάλληλος τον έδεσε και κάλεσε την Αστυνομία – Χειροπέδες σε 45χρονο – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Μετά από λήψη πληροφορίας για επίθεση, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ σε περίπτερο, ιδιοκτησίας του αδερφού του23χρονου υπάλληλου από το Μπαγκλαντέζ, στην περιοχή της Γερμασόγειας στην παραλιακή Λεμεσό.

Κατά την είσοδο των  μελών της Αστυνομίας εντόπισαν ένα 23χρονο υπάλληλο, ο οποίος ανέφερε, ότι λίγο νωρίτερα εντός του περιπτέρου εισήλθε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο τον έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.

Στην προσπάθεια του 23χρονου να απελευθερωθεί έπεσαν και οι δύο στο έδαφος με αποτέλεσμα ο δράστης να κτυπήσει στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο 23χρονος ακινητοποίησε τον δράστη δένοντάς τον, καλώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Στη σκηνή εντοπίστηκε ακινητοποιημένο ένα πρόσωπο ηλικίας 45 ετών από τη Ρωσία, το οποίο φορούσε χειρουργικά γάντια. Ακολούθως ο 45χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο φερόμενος δράστης ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι πήγε να αγοράσει ποτό από το περίπτερο και έπιασε τον υπάλληλο από τον λαιμό επειδή τον ακολουθούσε εντός του καταστήματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network