MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άγρια καταδίωξη στην Πύλα με ρίψη πυροβολισμών

Advertisement

Sponsored by exness

Αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον αυτοκινήτου που παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο – Ανέπτυξε ταχύτητα, καταδιώχθηκε και χτύπησε και σε περιπολικό – Χειροπέδες σε 46χρονο για ναρκωτικά

Advertisement

Πυροβολισμοί ρίχθηκαν εναντίον αυτοκίνητου, του οποίου ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο της Αστυνομίας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23.30 χθες μέλη του Τμήματος  Ειδικών Καθηκόντων της Πύλας προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης, αυτοκίνητο το οποίο θεωρείτο ύποπτο.

Ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο και αυξάνοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί από το όχημα της Αστυνομίας.

Κατά την καταδίωξη το όχημα της Αστυνομίας προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τελικά έγινε ρίψη πυροβολισμών προκειμένου αυτό να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός του οχήματος, αλλοδαπός, 46 χρόνων, συνελήφθη ενώ κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν δέκα περίπου γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Ο 46χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network