MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άγρια επίθεση στη Λεμεσό! Τον χτύπησαν αλλά… εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο!

Advertisement

Sponsored by exness

Μυστήρια υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού στη Λεμεσό – Άντρας εντοπίστηκε τραυματισμένος – Έφυγε από το νοσοκομείο πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων – Τον έψαχναν μετά γιατί… ήταν σοβαρά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσίας – Συνελήφθη 30χρονος Βούλγαρος που παραδέχθηκε ότι… τον χτύπησε με μεταλλική σωλήνα!

Advertisement

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 35χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 4 το πρωί, τραυματισμένος και μεθυσμένος στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Λεμεσό.

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία ότι τραυματισμένος άντρας ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση μέθης βρισκόταν στην προαναφερθείσα περιοχή. Μέλη του Σώματος έφθασαν στο χώρο όπου και εντόπισαν το 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο τραυματίας, ο οποίος έφερε αντιρρήση για τη μεταφορά του, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του ωστόσο πριν βγουν τα αποτελέσματα αποχώρησε από το νοσοκομείο με την συγκατάθεση του, υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα.

Ωστόσο μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα ειδοποιήθηκε, εκ νέου, η αστυνομία για να τον εντοπίσει καθώς ο 35χρονος διαγνώστηκε με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα κρανίου, αιμορραγικές θλάσεις και εγκεφαλικό υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Τελικά, ο 35χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην οικία του kαι παρά τις αντιρρήσεις του, διακομίστηκε εκ νέου με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού  όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζοντας τις έρευνες εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον ενός 30χρονου Βούλγαρου ο οποίος συνελήφθη χθες γύρω στις 7:30 το απόγευμα και ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον 35χρονο με μεταλλική σωλήνα δύο φορές.

Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network