MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αγωνία δίχως τέλος…

Advertisement

Sponsored by exness

Χωρίς αποτέλεσμα ως προς τον εντοπισμό των σορών που αναζητούνται ολοκληρώθηκε η 17η μέρα των ερευνών σε Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο – Δεν έχει τελειωμό η αγωνία – Τα θολά νερά καθιστούν δύσκολο το έργο – Επιστρατεύουν σύστημα sonar για καλύτερο αποτέλεσμα – Ακολούθησαν τα… βήματα του Νίκου Μεταξά σε σημεία που πέταξε τα πτώματα του οι ειδικοί εμπειρογνώμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο – Δε θα σταματήσουν οι έρευνες λέει ο Αγγελίδης

Advertisement

Με υψηλό βαθμό δυσκολίας –όπως γίνεται αντιληπτό- συνεχίστηκαν και σήμερα χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο σε μια προσπάθεια εντοπισμού των τριών σορών, των θυμάτων του καθ’ ομολογία serial killer Νίκου Μεταξά.

Παρά τις σαρωτικές έρευνες ακόμη μία γυναίκα και δύο μικρά αγγελούδια δεν έχουν εντοπιστεί.

Συνεχίζουν τις έρευνες και αναμένουν το Sonar

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν με τη χρήση ρομποτικής κάμερας -όπως πληροφορούμαστε- μέχρι και το Σάββατο και ακολούθως θα αρχίσουν έρευνες με τη χρήση συστήματος sonar.

Οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» θα συνεχιστούν και την Τετάρτη και ολοκληρώνονται σε πρώτη φάση, ενώ ακολούθως ξεκινά προετοιμασία για διεξαγωγή ερευνών, επίσης με τη χρήση συστήματος σόναρ.

Πρόκειται για εξειδικευμένο μηχάνημα το οποίο μπορεί να σαρώσει σε υψηλή ευκρίνεια περιοχές κάτω από το νερό.

Στα «βήματα» του Μεταξά εμπειρογνώμονες της Scotland Yard

Στο μεταξύ «έπιασαν δουλειά» και οι εμπειρογνώμονες της Scotland Yard που βρίσκονται στο νησί κατόπιν αιτήματος της Κυπριακής Αστυνομίας και οι οποίοι αφού είχαν πρωινή σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας διάρκεια 45 λεπτών, επισκέφθηκαν τα σημεία που βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των σορών.

Οι εμπειρογνώμονες φαίνεται ότι εξέφρασαν ικανοποίηση για τον τρόπο που διεξάγονται οι έρευνες για εντοπισμό σορών.
Στο κλιμάκιο της Scotland Yard και ο Κύπριος ιατροδικαστής, Ανδρέας Μαρνερίδης, προκειμένου να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση των δολοφονιών που συγκλονίζει το παγκύπριο.

Στο μεταξύ, ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε μιλώντας το μεσημέρι από την Κόκκινη Λίμνη, ότι «δεν τίθεται θέμα να σταματήσουν οι έρευνες. Αντιθέτως λαμβάνονται οι αποφάσεις στη βάση κάποιων δεδομένων».« Εάν ο «Α» σχεδιασμός δεν προχωρεί, υπάρχουν άλλοι σχεδιασμοί όσον αφορά το πως θα είναι πιο αποτελεσματικές οι έρευνες», πρόσθεσε. Συνέστησε την ίδια ώρα σε όλους «υπομονή και ψυχραιμία».

Σίγουρα, ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, ο στόχος είναι να ολοκληρωθούν (οι έρευνες) στη βάση αυτών των οποίων έχουμε έτσι ώστε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα για το τι ζητούμε να εντοπιστεί στις συγκεκριμένες περιοχές. «Από πλευράς ανακριτικής ομάδας συνεχίζεται η διερεύνηση και η λήψη των καταθέσεων. Προκύπτουν σίγουρα νέα στοιχεία. Αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών και άλλων εξετάσεων», είπε.

Παράλληλα, πρόσθεσε, «έχει εκφραστεί και από πλευράς του Αρχηγού Αστυνομίας και της υπόλοιπης ηγεσίας η αφοσίωση της ανακριτικής ομάδας για το έργο το οποίο επιτελείται». Ένα δύσκολο έργο, είπε, προσθέτοντας ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα υπήρξαν αποτελέσματα και σίγουρα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο που οδηγούμαστε κοντά στην εξιχνίαση στη βάση των δεδομένων που υπάρχουν». Σε ερώτηση αν γνωρίζουν επακριβώς τι ψάχνουν απάντησε ότι «είναι συγκεκριμένο το τι αναζητείται στη βάση αυτών των οποίων έχουν αναφερθεί και στο δικαστήριο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network