MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αυξήθηκαν τα κρούσματα σε Κέντρο Αποκατάστασης της Λεμεσού. Ετοιμάζεται πλάνο

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα κρούσματα σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λεμεσό – Άμεση κινητοποίηση Διεύθυνσης και αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας – Ετοιμάζεται σχέδιο δράσης… ακολουθούνται οι οδηγίες

Αυξάνονται τα κρούσματα σε Κέντρο Αποκατάστασης που βρίσκεται στη Λεμεσό. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times στο συγκεκριμένο κέντρο είχαν εντοπιστεί πέντε ένοικοι θετικοί στον ιό μέσω της διαδικασίας των rapid test και ως εκ τούτου η Διεύθυνση, ενεργώντας άμεσα, επικοινώνησε με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για οδηγίες και  βοήθεια.

Advertisement

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας μετέβη επί τόπου για δειγματοληψία σε όλους τους ένοικους και το προσωπικό του κέντρου.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες μας, οι 5 ένοικοι που είχαν εντοπιστεί θετικοί μέσω της διαδικασίας των rapid test, επιβεβαιώθηκαν ως κρούσματα και μέσω της μοριακής εξέτασης. Περαιτέρω διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό άλλοι 3 ένοικοι καθώς και 6 μέλη του προσωπικού του κέντρου.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times το γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχία στο Υπουργείο Υγείας και στον ΟΚΥπΥ και σύντομα αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή συγκεκριμένες ενέργειες για αξιολόγηση της κατάστασης και αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.

Από πλευράς Διεύθυνσης του Κέντρου Αποκατάστασης ακολουθούνται, όπως μας αναφέρθηκε, όλες οι οδηγίες στη βάση των σχετικών πρωτοκόλλων.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στη Cyprus Times αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network