MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αυτοκίνητο «παγιδεύτηκε» στο σκασμένο οδόστρωμα στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε σημείο με «σκασμένο» οδόστρωμα λόγω βλάβης στη Λεμεσό – Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε το πρωί στη Λεμεσό ως συνέπεια της βλάβης σε αγωγό υδάτων, εξαιτίας της οποίας όπως φαίνεται και στις εικόνες «έσκασε» το οδόστρωμα.

Advertisement

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, λόγω βλάβης σε αγωγό υδάτων, στην επαρχία Λεμεσού, η υπόγεια διάβαση του δρόμου που ενώνει την λεωφόρο Αμαθούντος με την Παρεκκλησιά, (απέναντι από ξενοδοχείο Elias) έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

Ένας οδηγός φαίνεται ότι πρόλαβε και επιχείρησε να περάσει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ακινητοποιηθεί στο σημείο που το οδόστρωμα είχε υποχωρήσει. Ευτυχώς, σύμφωνα με την Αστυνομία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα και με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, οι οδηγοί που κινούνται από την Παρεκκλησιά προς τη λεωφόρο Αμαθούντος, καλούνται να εισέρχονται εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και χρησιμοποιώντας την έξοδο Μονής, να κατευθύνονται προς Λεμεσό.

 

Αντίστροφα, οι οδηγοί, που κινούνται από τη λεωφόρο Αμαθούντος και επιθυμούν να μεταβούν προς Παρεκκλησιά, καλούνται να εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και χρησιμοποιώντας την έξοδο Αγίου Τύχωνα, να επιστρέφουν προς την έξοδο Παρεκκλησιάς.

Όσον αφορά στις εργασίες για αποκατάσταση της βλάβης και άνοιγμα του δρόμου, αυτές αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 5 Ιουνίου 2021.

Δείτε φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network