MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αυτοκίνητο χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά 59χρονη πεζή στη Λεμεσό. Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρή οδική σύγκρουση – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση 59χρονη – Έκκληση Αστυνομίας για μαρτυρίες – Όλες οι πληροφορίες

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 59χρονη κάτοικος Λεμεσού, η οποία τραυματίστηκε το πρωί σε νέο τροχαίο, που συνέβη στη Λεμεσό.

Advertisement

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 10.40π.μ., στην οδό Προμάχων Ελευθερίας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, κτύπησε και τραυμάτισε την 59χρονη, η οποία διασταύρωνε, πεζή το δρόμο.

Η 59χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει υπαραχνώδη αιμορραγία εγκεφάλου και κατάγματα πλευρών. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Τροχαία Λεμεσού, η οποία διερευνά τα αίτια της νέας οδικής σύγκρουσης, απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε, που δυνατό να γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από της οποίες συνέβη το τροχαίο, να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 25-805252 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal