MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αυτή είναι η Βικτώρια! Το πρώτο μωρό της νέας δεκαετίας στην Κύπρο που… βιάστηκε να έρθει στον κόσμο! (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν την περίμεναν τόσο σύντομα όμως η Βικτώρια φαίνεται πως… βιάστηκε να έρθει στον κόσμο! Και αυτό έγινε 3 λεπτά μετά την είσοδο της νέας δεκαετίας σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.

Η μητέρα της, που κρατάει στα χέρια της το πρώτο της μωράκι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μιλώντας σε δημοσιογράφους η Χρύσω Λάμπρου δήλωσε ευτυχισμένη. Δεν ήταν οι μέρες της εγκυμοσύνης μας. Κανονικά γεννούσαμε 17 του Γενάρη. Είχαμε έντονες συσπάσεις μέχρι η ώρα 11:30 και μέχρι η ώρα 12 βγήκαμε».

Advertisement

Η Βικτώρια που γεννήθηκε στην ιδιωτική κλινική της Λεμεσού «CY Health Medical Center» χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 2 κιλά και 400 γραμμάρια.

«Τη Χρύσω, την παρακολουθούσαμε εδώ και 8,5 μήνες περίπου. Γύρω στις 11 και 30 με ενημέρωσαν ότι είχαμε συσπάσεις. Κανονικά είχαμε σχεδιασμένο για μέσα Ιανουαρίου. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα, τα ελέγξαμε. Γύρω στις 11 και 30 με ενημέρωσαν ότι δεν ελέγχονταν πλήρως οι συσπάσεις. Ήρθαμε, ετοιμαστήκαμε και η καισαρική έγινε γύρω στις 12 και κάτι. Έτσι βγάλαμε το μωράκι Βικτώρια με τον καινούριο χρόνο» είπε ο Δρ. Ανδρέας Πανταζής.

Δείτε τι δήλωσαν μητέρα και γιατρός στο πιο κάτω βίντεο: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υπήρξε ωστόσο συνέχεια στην κλινική «CY Health Medical Center» στη Λεμεσό και αφού υποδέχθηκε το πρώτο μωρό του χρόνου, στις 2:20 τα ξημερώματα καλωσόρισε ένα δεύτερο κοριτσάκι. Η διαφορά, όμως, ήταν πως σε αυτή την περίπτωση η μικρούλα, που ζύγισε 3,800 κιλά, γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό κάνοντας τους αλλοδαπούς γονείς της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network