MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αυτή είναι η αλυσίδα με τις πιο «Best Value» αγορές χονδρικής πώλησης στην Κύπρο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται τους τελευταίους μήνες σε Κύπρο και εξωτερικό, που στόχο έχουν την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού, έχουν αναμφίβολα επηρεάσει τον κάθε ένα από εμάς και ειδικότερα την οικονομία της χώρας μας.

Αρκετές είναι οι επιχειρήσεις που καλούνται εδώ και μήνες να αναστείλουν τις λειτουργίες τους και άλλες να λειτουργήσουν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες που ως επί το πλείστων, έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάσουν σε σημαντικό βαθμό τα έσοδά τους, παρότι τα έξοδά τους συνεχίζουν να «τρέχουν».

Advertisement

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ανάγκη του κάθε επιχειρηματία να τυγχάνει όλο και χαμηλότερες τιμές στην αγορά των προϊόντων του καταστήματός του, μειώνοντας όσο το δυνατόν τα έξοδά του, όπως πάντα έτσι και τώρα, είναι απαραίτητη για την βιωσιμότητα της επιχείρησής του.

Ο κάθε επιχειρηματίας, λοιπόν είτε πρόκειται για τον κλάδο της μεταπώλησης (όπως supermarket, mini market, περίπτερα, χονδρέμποροι κ.α.) είτε από το χώρο της μαζικής εστίασης και HO.RE.CA. (όπως καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια κ.α) καλείται να συνεργαστεί με μία εταιρεία χονδρικής πώλησης, που θα του δώσει τη «λύση» σε όλα τα πιο πάνω προσφέροντάς του όσον το δυνατόν χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα του, χωρίς όμως αυτά να χάνουν την ποιότητά τους.

Στην Κύπρο, εδώ και ένα χρόνο, η αλυσίδα χονδρικής πώλησης «BEST VALUE» δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία, να καλύψει τις ανάγκες του καταστήματός του πραγματοποιώντας τις αγορές του ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία από επώνυμα προϊόντα, με χιλιάδες επιλογές σε είδη από όλα τα τμήματα, σε ασύγκριτες τιμές και με ωφελήματα!

Η αλυσίδα απευθύνεται σε πελάτες από το χώρο της μαζικής εστίασης, της HO.RE.CA και της μεταπώλησης οι οποίοι πραγματοποιούν τις αγορές τους, κινούμενοι πάντα στα δικά τους πλαίσια, αγοράζοντας τις ποσότητες προϊόντων που χρειάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους, χωρίς περιορισμούς και όρους στις ποσότητες αγοράς.

Πολλοί είναι οι επιχειρηματίες, από κάθε επαρχία της Κύπρου, που επιλέγουν την αλυσίδα Βest Value, ως την αλυσίδα χονδρικής πώλησης που τροφοδοτεί τις επιχειρήσεις τους έχοντας ως κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα των προϊόντων, τις απίστευτες προσφορές και χαμηλές τιμές καθώς και την άρτια εξυπηρέτησή τους.

Τι είναι αυτό που κάνει το «BEST VALUE» να ξεχωρίζει;

Οι επαγγελματίες επισκέπτονται ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο κατάστημα με άνετο χώρο στάθμευσης και λειτουργίας ενός πρωτότυπου μοντέλου αγοράς, «one stop shop», που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να βρουν όλα τα τμήματα ειδών που τους είναι απαραίτητα για την επιχείρησή τους, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία.

Έτσι αποφεύγουν τις μετακινήσεις από προμηθευτή σε προμηθευτή, αγοράζοντας όλα τους τα προϊόντα και στις ποσότητες που τα θέλουν, από ένα και μόνο κατάστημα, γλυτώνοντας το τρέξιμο και τις «πιέσεις» για την αγορά συγκεκριμένων ποσοτήτων.

Η εξυπηρέτησή των πελατών γίνεται από εξειδικευμένους υπαλλήλους οι οποίοι φροντίζουν να ενημερώνουν κατάλληλα τον πελάτη, είτε για τα προϊόντα είτε για τις τιμές, ενώ είναι σε θέση να συμβουλέψουν τους επαγγελματίες για τις κατάλληλες κινήσεις που θα τους επιφέρουν τη μεγιστοποίηση του κέρδους τους.

Οι συχνά ενημερωμένες προσφορές και οι ασύγκριτες τιμές από μία τεράστια ποικιλία ειδών με περισσότερες από 20.000 επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα που κάνουν το «BEST VALUE» να ξεχωρίζει και γίνεται η νούμερο ένα επιλογή για τους πελάτες του.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοναδικών κωδικών σε μάρκες αποκλειστικής διάθεσης (private brands) με περισσότερα από 1.200 είδη, που συνδυάζουν την ποιότητα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές για να αύξηση στο περιθώριο κέρδους.

Και το καλύτερο; Με το νέο Mobile App της «BEST VALUE» , ο επιχειρηματίας μπορεί να ανατρέξει στο δεκαπενθήμερο έντυπο προσφορών, να ενημερωθεί για τις επιλογές των προϊόντων, να δημιουργήσει τη λίστα αγορών του και να βρει όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται.

Εάν συλλογιστεί κανείς ότι σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας η αλυσίδα χονδρικής πώλησης «BEST VALUE», για επιχειρηματίες, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας επιχειρηματιών της Κύπρου, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το καλύτερο μοντέλο χονδρικής πώλησης στην Κύπρο που αξίζει να επισκεφθείτε!

Που θα βρω το κατάστημα της αλυσίδας «BEST VALUE» για επιχειρηματίες: 

Το κατάστημα της αλυσίδας «BEST VALUE» βρίσκεται στη Λεμεσό, στην οδό Μισιαούλη & Καβάζογλου 89 & Κώχ (1,32 km), 5290.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 25 833985 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του «Best Value» πατώντας ΕΔΩ.

Μπορείτε επίσης να βρείτε το «Best Value» στα social media στο Facebook .

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network