MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αφρίκα: «Σε 24 ώρες στον βορρά: 18 πυρκαγιές, σε 24 ώρες στον νότο: 28 πυρκαγιές»

Advertisement

Sponsored by exness

  Ανησυχία για τα πολλά πύρινα μέτωπα- Οι πυρκαγιές στο επίκεντρο των Τ/κ ΜΜΕ

Η ανησυχία για τα πολλά πύρινα μέτωπα και η έκκληση του ΡΤΚ για άμεση λήψη μέτρων, ο θάνατος 75χρονου στην κατεχόμενη Κοντέα από ατύχημα λόγω ανθρώπινου λάθους αλλά και οι άκαρπες μέχρι στιγμής προσπάθειες για εντοπισμό νεαρού άντρα του οποίου η τύχη αγνοείται από το Σάββατο είναι τα κύρια θέματα στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Advertisement

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Σε 24 ώρες στον βορρά: 18 πυρκαγιές, σε 24 ώρες στον νότο: 28 πυρκαγιές» γράφει ότι μετά τον κορωνοϊό η Κύπρος καίγεται αφού εντός 24 ωρών και στα κατεχόμενα αλλά και στις ελεύθερες περιοχές ξέσπασαν πυρκαγιές. Αλλού η εφημερίδα κάνει αναφορά στις προσπάθειες για εντοπισμό νεαρού άντρα η τύχη του οποίου αγνοείται από το Σάββατο οπόταν πήγε για κολύμπι με φίλο του σε παραλία στην κατεχόμενη Κερύνεια. Προβάλλει ακόμα έκκληση περιβαλλοντικών οργανώσεων για άμεση απαγόρευση του καπνίσματος εντός οχημάτων για μείωση των πιθανοτήτων για ξέσπασμα πυρκαγιάς.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Το κλεμμένο ηλεκτρικό ρεύμα πήρε ζωή» αναφέρεται στον θάνατο 75χρονου στην κατεχόμενη Κοντέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω ανθρώπινων λαθών που σχετίζονταν με την παράνομη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας από συγγενικό γειτονικό σπίτι του 75χρονου. Αλλού η εφημερίδα κάνει αναφορά στον τραυματισμό τριών ατόμων από τροχαίο στο κατεχόμενο χωριό Περιστερωνάρι. Γράφει ακόμα ότι άκαρπες ήταν και οι χθεσινές προσπάθειες δυτών για εντοπισμό αγνοούμενου νεαρού άντρα του οποίου χάθηκαν τα ίχνη του από το Σάββατο όταν πήγε για κολύμπι.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Υπάρχει αμέλεια» προβάλλει προτάσεις του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος σχετικά με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και στην έκκληση προς την «κυβέρνηση» για άμεση λήψη μέτρων. Γράφει ακόμα ότι ακόμα δεν εντοπίστηκε ο νεαρός άντρας ο οποίος αγνοείται από το Σάββατο ενώ οι προσπάθειες των δυτών θα συνεχιστούν και σήμερα. Αλλού αναφέρει ότι ο «υπουργός μεταφορών», Τολγκά Ατακάν, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας σχετικά με δημοσιεύματα για πραγματοποίηση πτήσεων από και προς τα κατεχόμενα από την Τουρκία από την 1η Ιουνίου είπε ότι αυτές θα μεταφέρουν στρατιώτες και στρατιωτικό προσωπικό και όχι πολίτες ή τουρίστες από τα κατεχόμενα στην Τουρκία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network