MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Αφρίκα»: Persona non grata ο Ακιντζί για την Άγκυρα

Advertisement

Sponsored by exness

Persona non grata ο Ακιντζί για την Άγκυρα, γράφει η «Αφρίκα» – Επισκόπηση τουρκoκυπριακού Τύπου

Advertisement

Ο αποκλεισμός του Τ/κ ηγέτη από τις επαφές πλέον των Τούρκων αξιωματούχων που επισκέπτονται τα κατεχόμενα, τα δυστυχήματα, η βία και οι δολοφονίες με θύματα γυναίκες, θέματα οικονομίας και η αύξηση των κουνουπιών είναι τα κύρια θέματα στον τ/κ Τύπο σήμερα. Ολες οι εφημερίδες ασχολούνται με το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στην Ελλάδα.

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Περσόνα νον γκράτα ο Ακιντζί για την Άγκυρα» γράφει ότι ο Τούρκος Αντιπρόεδρος συναντήθηκε μόνο με τους Τατάρ και Οζερσάι και πλέον είναι φανερό ότι η Αγκυρα έχει θέσει εκτός τον Τ/κ ηγέτη. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Μητσοτάκης έγινε αυτοδύναμη κυβέρνηση στην Ελλαδα. Αλλού γράφει ότι από τους 6580 πρόσφυγες που το 2019 βρέθηκαν στα κατεχόμενα, σχεδόν οι 4000 πέρασαν στο «νότο».

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Έκκληση για επιστράτευση στην τροχαία κίνηση» γράφει για την αύξηση των τροχαίων τους πρώτους επτά μήνες του χρόνου και πως στην έκκληση αυτή προέβη το «υπουργείο συγκοινωνιών». Αλλού γράφει ότι στην Ελλάδα άλλαξε η εξουσία στις χθεσινές εκλογές. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε δηλώσεις ειδικών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με τους έφηβους.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Μαύρη εικόνα» γράφει ότι η βία ενάντια στις γυναίκες αυξάνεται και σημειώνει ότι σε 10 χρόνια δολοφονήθηκαν 21 γυναίκες. Αλλού γράφει ότι λόγω της ζέστης χθες όλες οι παραλίες ήταν γεμάτες και δημοσιεύει φωτογραφίες από θαλάσσια σπορ. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στις εκλογές στην Ελλάδα και στην ήττα του Τσίπρα.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Καθάρισαν τα ρέματα, την πανίδα που όμως ζει σε αυτά;» αναφέρεται στις αντιδράσεις του «δήμου» Λευκωσίας που θεωρεί την αποξήρανση των ρεμάτων με μηχανήματα, υπεύθυνη για την αύξηση των κουνουπιών. Αλλού γράφει για αύξηση κατά 53% των διελεύσεων μέσω των οδοφραγμάτων από τον «νότο». Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην νίκη της ΝΔ στις εκλογές στην Ελλάδα και ότι ο Μητσοτάκης είναι ο νέος πρωθυπουργός.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Φτάσαμε να μην μπορούμε να ανοίξουμε κατάστημα» γράφει ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδέσμου εμπόρων και καταστηματαρχών, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν κλείσει πολλά καταστήματα λόγω της κρίσης ενώ ούτε τα μισά αυτών άνοιξαν. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στο οικονομικό πρωτόκολλο Τουρκίας – ψευδοκράτους που σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς δεν περιλαμβάνει την ΑΤΑ το 2020. Αλλού γράφει για τον διαγωνισμό ταχύτητας με αυτοκίνητα στα οποία έχει γίνει κάποιου είδους παρέμβαση, σε δρόμους πόλεων, προκαλώντας οχληρία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network