MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άφαντος ο κάτοχος των 16 εκατομμυρίων! Πόσα θα… «καθαρίσει» μετά τη φορολογία (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

16 εκατομμύρια 428 χιλιάδες 349 ευρώ και 89 σεντς!

Advertisement

Αυτό είναι το ποσόν! Και το κέρδισε ένας υπερτυχερός στη Λεμεσό! Και η λέξη υπερτυχερός δηλαδή μοιάζει κάπως… μικρή μπροστά στο τεράστιο αυτό ποσόν που κέρδισε ο παίκτης του Τζόκερ μετά από απανωτά τζακ ποτ.

Όπως ανέφερε μιλώντας στη Cyprus Times ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου στη Μέσα Γειτονιά Δήμος Καβάζης, είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο ποσόν κερδίζεται στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Φωτεινή Καβάζη, το «χρυσό» δελτίο ήταν αξίας μόλις τριών ευρώ και παίχτηκε χθες το απόγευμα. «Ας είναι καλά στην υγεία του να μπορεί να τα φάει» δήλωσε η κυρία Καβάζη που δήλωσε ευτυχισμένη που από το πρακτορείο της έγινε ένας άνθρωπος πλούσιος.

Στο μεταξύ από το πρωί στο πρακτορείο στήθηκαν… πανηγύρια! Όλοι οι τακτικοί πελάτες έπιασαν από νωρίς… πόστο αναμένοντας την εμφάνιση του μεγάλου νικητή! Ο οποίος πάντως δεν έκανε μέχρι στιγμής την εμφάνιση του! Λέτε τελικά να τον… προδώσει η απουσία του;

tzokerrr

Πάντως… για να ξέρετε, αν αφαιρέσει κανείς το ποσόν που πρέπει να καταβληθεί στο φόρο που ανέρχεται σε 20%, το κράτος θα κρατήσει από το κέρδος του κυρίου €3,285,669. Θα βάλει δηλαδή στην… τράπεζα 13 εκατομμύρια 042 χιλιάδες 679 ευρώ και 91 σεντς! Αυτό… Ε δεν το λες και λίγο!!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal