MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άφαντος ο ένας… κλειστό στόμα ο άλλος! Ενισχύεται το εφιαλτικό σενάριο για τις δύο γυναίκες

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέχεια στις έρευνες… άφαντος ο 23χρονος από τη Συρία – Κρατά το στόμα του κλειστό ο 32χρονος που τελεί υπό κράτηση – Προσπαθούν να στήσουν το παζλ – Ενισχύεται το σενάριο της διπλής δολοφονίας ενώπιον των αστυνομικών ανακριτών

Πολύωρες ανακρίσεις αλλά ο 32χρονος από τη Συρία επιμένει να κρατά το στόμα του κλειστό, εμμένοντας στους αρχικούς του ισχυρισμούς σε σχέση με την υπόθεση-θρίλερ όπως εξελίσσεται και αφορά την εξαφάνιση των δύο γυναικών από τη Ρωσία. Κάθε μέρα που περνά φαίνεται να ενισχύει το σενάριο της διπλής δολοφονίας που βρίσκεται ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Advertisement

Ο 32χρονος που παραδέχεται ότι βρισκόταν σε εξοχική κατοικία στον Αμίαντο με τις δύο γυναίκες, επιμένει ότι τις γύρισε πίσω στη Λάρνακα όπου ήταν ο τόπος διαμονής τους. Ωστόσο το γεγονός ότι δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής από τις 17 Νοέμβρη, ενώ όλα τους τα προσωπικά αντικείμενα βρίσκονται στο διαμέρισμα τους, ενισχύουν το εφιαλτικό σενάριο.

Το κίνητρο του εγκλήματος παραμένει για την ώρα γρίφος.

Στο ένα μέτωπο των ερευνών, οι ανακριτές συνεχίζουν να καταζητούν τον 23χρονο Σύρο που κατονομάστηκε από τον 32χρονο ωστόσο οι έρευνες μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες. Έγινε έρευνα και στη Λάρνακα χωρίς αποτέλεσμα και από τις αρχές δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 23χρονος –που καταζητείτο και για άλλη υπόθεση- να διέφυγε στα κατεχόμενα.

Στο άλλο μέτωπο, οι ανακριτές περνούν από το μικροσκόπιο τους βίντεο από το κλειστό κύκλωμα βενζινάδικου στο οποίο καταγράφεται ο ύποπτος να βάζει καύσιμα με την πιστωτική κάρτα μίας εκ των δύο γυναικών, ενώ έκανε αγορές και από περίπτερο με την ίδια πιστωτική κάρτα.

Χθες, δεν έγιναν έρευνες στην περιοχή του Αμιάντου με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας να δηλώνει πως οτιδήποτε προκύψει, η Αστυνομία θα επανέλθει για έρευνες στην περιοχή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal