MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άφαντες για έκτη μέρα μητέρα και κόρη στον Άγιο Δομέτιο

Advertisement

Sponsored by exness

Κανένα σημάδι ζωής από τη 36χρονη μητέρα και τη 8χρονη κόρη της που εξαφανίστηκαν εδώ και μία εβδομάδα – Οι δυο τους είναι από τη Ρουμανία και ζούσαν με τον εν διαστάσει σύζυγο και πατέρα του παιδιού επίσης από τη Ρουμανία στον Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία

Advertisement

Κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής από τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης από την Ρουμανία που ελλείπουν εδώ και έξι ημέρες από το σπίτι όπου διέμεναν στον Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία.  Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας επίσης από τη Ρουμανία

Τα προβλήματα της οικογένειας

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, υπήρχαν σημαντικά προβλήματα στην εν λόγω οικογένεια, ενώ το κοριτσάκι αντιμετωπίζει κάποια θέματα υγείας και φοιτούσε σε ειδικό σχολείο. Η περίπτωση της οικογένεια είναι γνωστή στο Γραφείο Ευημερίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Οι φωτογραφίες μητέρας και κόρης δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα και επισήμως αναφέρεται ότι καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ελλείπουν από την οικία όπου διαμένουν στη Λευκωσία, η Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και η κόρη της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων.

Η Livia Florentina περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ περίπου, μελαχρινή με μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ η Elena Natalia Bunea περιγράφεται ως ύψους 1,10μ περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά μέχρι τη μέση και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22-802222 και 22-802231, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network