MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αδασμοαφορολόγητα τσιγάρα εντοπίστηκαν στην επαρχία Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία αρχείου

Advertisement

Σε οικία και νυχτερινό κέντρο αναψυχής

Ποσότητα αδασμοαφορολόγητων τσιγάρων, ιδιοκτησίας προσώπου Κυπριακής καταγωγής, εντοπίστηκαν σε οικία και σε νυχτερινό κέντρο αναψυχής στη Λάρνακα σήμερα μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, συνολικά ανεβρέθηκαν 46 κούτες αδασμοαφορολόγητων τσιγάρων μάρκας PRESIDENT, VV1 και RAQUEL τα οποία δεν φέρουν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος και φαίνεται να προέρχονται από τις κατεχόμενες περιοχές.

Αφού του επιστήθηκε η προσοχή του στο Νόμο, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τα τσιγάρα κατασχέθηκαν ως υποκείμενα σε δήμευση. Ο συνολικός εισαγωγικός δασμός και οι φόροι που αναλογούν στα τσιγάρα ανέρχονται σε €1,684.

Μετά από αίτημα του εμπλεκόμενου, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε αίτημα για τον εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων τελωνειακών αδικημάτων, με την καταβολή από μέρους του συνολικού ποσού ύψους €4,000 το οποίο και κατέβαλε. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως τα τσιγάρα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων και θα καταστραφούν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network