MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

8ήμερη κράτηση στον 20χρονο για τις 22 διαρρήξεις και κλοπές στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Οκταήμερη κράτηση 20χρονου για 22 διαρρήξεις κατοικιών και κλοπές στην επαρχία Πάφου – Οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου – Συνεχίζονται οι έρευνες

Advertisement

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 20χρονου που επανασυνελήφθη χθες για υπόθεση 22 διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου προχώρησε χθες στην επανασύλληψη 20χρονου από τη Γεωργία αφού φέρεται να εμπλέκεται , σύμφωνα με την Αστυνομία, σε 22 διαρρήξεις κατοικιών, οι οποίες διεπράχθησαν μεταξύ των ημερομηνιών 1/4/2017 και 17/7/2017 στην πόλη και Επαρχία Πάφου.

Συνολικά εκτιμά η Αστυνομία κλάπηκαν τιμαλφή, ηλεκτρονικά είδη, και χρηματικά ποσά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.

Τρία άτομα επίσης από τη Γεωργία που είχαν συλληφθεί, ένας 37χρονος, ένας 31χρονος και μία 39χρονη,  απολύθηκαν αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους. Στη συνέχεια  επανασυνελήφθησαν από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για να απελαθούν αφού, όπως διαφάνηκε από τις περαιτέρω εξετάσεις, βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο.

Η σύλληψη των προσώπων αυτών είχε γίνει αρχικά τα ξημερώματα της 18ης Ιουλίου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την 17η Ιουλίου από 48χρονο τουρίστα ότι μεταξύ των ωρών 1900 και 2200 της ίδιας μέρας διαπράχθηκε διάρρηξη της έπαυλης που ενοικιάζει σε χωριό της επαρχίας Πάφου και κλάπηκαν από αυτή διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε συγκεκριμένη μαρτυρία, βάσει της οποίας μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε οικία στην Πάφο.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων της πιο πάνω διάρρηξης τα οποία αναγνώρισε ο παραπονούμενος. Οι έξι ένοικοι της οικίας, τρεις γυναίκες και τρεις άντρες, που ήταν παρόντες κατά την έρευνα, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Στην οικία εντοπίστηκε επίσης μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, όπως φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις, για τα οποία διερευνάται το ενδεχόμενο να αποτελούν προϊόν κλοπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network