MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

8 μέρες στο κελί 10 συλληφθέντες για το φόνο Cidan. Σε ξεχωριστή διαδικασία ο βασικός ύποπτος

Advertisement

Sponsored by exness

8 μέρες στο κελί οι τρεις, άλλες 8 μέρες κράτηση οι υπόλοιποι 7 συλληφθέντες για το φόνο Cidan – Σε ξεχωριστή διαδικασία ο βασικός ύποπτος – Οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο

Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον των τριών προσώπων που συνελήφθηκαν το πρωί για το φόνο του Tansu Cidan.

Advertisement

Την ίδια στιγμή, το Δικαστήριο ανανέωσε για άλλες 8 ημέρες το διάταγμα κράτησης των 7 εκ των 8 που είχαν συλληφθεί μετά τη δολοφονία του 41χρονου στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο βασικός ύποπτος, βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου αυτή την ώρα σε ξεχωριστή διαδικασία.

Oι ανακριτές οδηγήθηκαν στις συλλήψεις μέσα από τον κύκλο ανακρίσεων των προηγούμενων ημερών αλλά και από τα όσα κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα των φυλακών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος Tansu Cidan, που εξέτιε ποινή φυλάκισης, εντοπίστηκε νεκρός στις Κεντρικές Φυλακές, το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022. Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του προήλθε από κακώσεις σώματος. Κατά τη νεκροτομή λήφθηκαν δείγματα για να τύχουν επιστημονικών εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνών, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το κίνητρο του εγκλήματος, αφού κατά πληροφορίες που υπάρχουν ενώπιον των ανακριτών, θύμα και ο βασικός ύποπτος είχαν οικονομικές διαφορές που αφορούσαν παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών και οπλισμού.

Όπως φαίνεται, μεταξύ τους και κατά τη διάρκεια της κράτησης τους στις φυλακές, προέκυψαν διαφορές και για άλλα θέματα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network