MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

8 εκτάρια καμένης γης… Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Κάθηκα

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Γιόλου-Θελέτρας-Κάθηκα – Το δύσβατο της περιοχής και οι δυνατοί άνεμοι δυσχέραναν το έργο πυρόσβεσης

Advertisement

Περίπου τρεις ώρες αφού ξέσπασε τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Γιόλου – Θελέτρας- Κάθηκα και λίγο αργότερα, στις 6 το απόγευμα, υπό πλήρη έλεγχο.

Η πυρκαγιά που έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέκαψε –σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή 8 εκτάρια με ξηρά χόρτα, δέντρα και άγρια βλάστηση.

Εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης συνέχιζαν νωρίτερα τις ρίψεις νερού υπό το φόβο αναζωπύρωσης και για να ασφαλίσουν την περίμετρο, ενώ επίγειες δυνάμεις θα παραμείνουν όλο το βράδυ στην περιοχή.

Το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης συνέδραμαν από την πρώτη στιγμή και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Και εναέρια μέσα στη «μάχη» με τις φλόγες

Για άλλη μια φορά καθοριστική ήταν η συνδρομή των εναερίων μέσων πυρόσβεσης που διαθέτει η Δημοκρατία στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ στην περιοχή είχαν σπεύσει και ισχυρές επίγειες δύναμης πυρόσβεσης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία διερευνούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι και αυτή η φωτιά ξεκίνησε μάλλον από ανθρώπινο λάθος ή απροσεξία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network