MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

8 χρόνια φυλάκιση στον Σάκκο για υπόθεση ναρκωτικών

Advertisement

Sponsored by exness

8 χρόνια στον Σάκκο για υπόθεση ναρκωτικών – Επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 2 και 6 ετών για τις κατηγορίες στις οποίες κρίθηκε ένοχος

Ποινή φυλάκισης 8 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λεμεσό, στον Χαράλαμπο Σάκκο για υπόθεση ναρκωτικών στην οποία είχε κριθεί ένοχος προ ημερών.

Advertisement

Συγκεκριμένα, στον 40χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 ετών για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, για συνωμοσία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος προμήθευσε με πίστωση σε τρίτο πρόσωπο συνολικά 2 κιλά ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και συγκεκριμένα ένα κιλό κάνναβη για το ποσό των 9 χιλιάδων ευρώ, και ένα κιλό κάνναβη κατώτερης ποιότητας για το ποσό των 3,5 χιλιάδων ευρώ.

Το τρίτο πρόσωπο στο πλαίσιο της πιο πάνω παράνομης συναλλαγής αφού πούλησε τα ναρκωτικά, κατέβαλε στον 40χρονο χρηματικό ποσό 6.000 ευρώ. Τον Απρίλιο του 2019 και για να μειωθεί η οφειλή του για το υπόλοιπο ποσό, κατά 4.500 ευρώ, το πρόσωπο αυτό συμφώνησε να προμηθεύσει τον 40χρονο με ελεγχόμενο φάρμακο τάξεως Α’ και συγκεκριμένα MDMA, βάρους μισού κιλού.

Μετά από δικαστική διαδικασία ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και σήμερα το Κακουργιοδικείο ανακοίνωσε την ποινή του.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network