MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

8 χρόνια φυλάκιση σε 32χρονο για βιασμό 20χρονης στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

8 χρόνια φυλάκιση σε 32χρονο για βιασμό 20χρονης στην Αγία Νάπα – Το χρονικό της υπόθεσης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε αλλοδαπό άνδρα, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος ύστερα από ακροαματική διαδικασία, στην κατηγορία του βιασμού Βρετανίδας, ηλικίας 20 ετών, που έγινε στην Αγία Νάπα στις 26 Ιουνίου 2019.

Advertisement

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η 20χρονη κοπέλα ήρθε στην Κύπρο τον περασμένο Μάιο και εργαζόταν ως σερβιτόρα σε μπαρ στην Αγία Νάπα και διέμενε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή με δύο φίλες της.

Η παραπονούμενη σχόλασε από την εργασία της γύρω στις 3 τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου 2019 και περπατούσε προς το διαμέρισμα όπου διέμενε, χωρίς να είναι μεθυσμένη, όταν συνάντησε τον κατηγορούμενο, ο οποίος της πρότεινε να πάνε με το αυτοκίνητο του να αγοράσουν μπαλόνια για να εισπνεύσουν αέριο γέλιου.

Ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, ο άνδρας έβγαλε κάτω από την καρέκλα του οδηγού ένα πράσινο σακουλάκι που περιείχε κάνναβη, ενώ δύο φορές σταμάτησε για να αγοράσει μπαλόνια και λαστιχάκια για να δέσει τα μπαλόνια.

Ο κατηγορούμενος οδήγησε τελικά το αυτοκίνητο του σε περιοχή στη Σωτήρα, κατέβηκαν με τη κοπέλα από αυτό και εισέπνευσαν αέριο γέλιου, ενώ η 20χρονη κάπνισε λίγο από το τσιγάρο κάνναβης που ετοίμασε και της έδωσε ο άνδρας.

Ακολούθως και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της να την επιστρέψει πίσω στο διαμέρισμα όπου διέμενε, ο κατηγορούμενος τελικά την βίασε.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος αλλοδαπός καταδικάστηκε επίσης για κατηγορίες που αφορούν παράνομη κατοχή άγνωστης ποσότητας κάνναβης και προμήθειας της στην παραπονούμενη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network