MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

7ήμερη κράτηση των δύο υπόπτων για το παραλίγο διπλό φονικό στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Στο δικαστήριο οι δύο ύποπτοι για το παραλίγο διπλό φονικό στην Πάφο – Υπό 7ήμερη κράτηση – 29χρονος Ελληνοπόντιος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 47χρονο και 52χρονο – Είχε πάει με την 30χρονη φίλη του να επιλύσουν οικονομικές διαφορές – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος

Advertisement

Η 30χρονη από τη Βουλγαρία και ο 29χρονος Ελληνοπόντιος φίλος της οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας και τραυματισμού.

Οι δύο ύποπτοι ανακρινόμενοι πρόβαλαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο κατηγορούμενοι μετέβησαν στην οικία 47χρονου, πατέρα της εργοδότρια της 30χρονης, ώστε να συζητήσουν για οικονομική διαφορά που είχε μαζί με την κόρη του.

Η συζήτηση σε κάποια στιγμή ξέφυγε και ο ομογενής φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τόσο τον πατέρα της κοπέλας που οφείλει χρήματα στην φίλη του όσο και τον 52χρονο φίλο του που προσπάθησε να βοηθήσει.

Οι δυο Βούλγαροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πάφου όπου ο 52χρονος που φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση ενώ ο πατέρας της κοπέλας που φέρει τραύμα στην πλάτη  αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απελύθη.

Η υγείας του 52χρονου συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network