MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

75 ώρες κοινωνική εργασία στον οπαδό για το «Refugees Go Home»

Advertisement

Sponsored by exness

Σε 75 ώρες κοινωνικής εργασίας για δύο χρόνια καταδικάστηκε 21χρονος φίλαθλος – Είχε σηκώσει πανό στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Refugees Go Home» – Είχε γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ…

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή 75 ωρών κοινωνικής εργασίας για δύο χρόνια, στον 21χρονο από τη Λευκωσία, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά βία στα γήπεδα, δηλαδή τοποθέτηση πανό με ρατσιστικό σύνθημα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα που απορρέουν από το Νόμο περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού, ξενοφοβίας και βίας στα γήπεδα.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, στον αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στο γήπεδο ΓΣΖ στη Λάρνακα στις 12 Σεπτεμβρίου 2015, είχε αναρτήσει στην κερκίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ πανό με το σύνθημα «Refugees Go Home» (δηλαδή πρόσφυγες πηγαίνετε στα σπίτια σας).
 
Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το νεαρό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου. Η φωτογραφία του νεαρού δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να εγκαταλείψει το σπίτι του για μερικές μέρες.
 
Ωστόσο, τελικά παραδόθηκε εθελουσίως στην Αστυνομία, ενώ μέχρι την  εκδίκαση της υπόθεσης ο νεαρός είχε τιμωρηθεί  από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας με αποκλεισμό του από τα γήπεδα.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στο διάταγμα του αναφέρει ότι ο νεαρός υποχρεούται να παρουσιαστεί στο Γραφείο Ευημερίας το οποίο θα του αναθέσει την κοινωνική εργασία την οποία έχει διαταχθεί να επιτελέσει για δύο χρόνια.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network