MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

7 φορές δια βίου και τέλος!

Advertisement

Sponsored by exness

Ο κύβος ερρίφθη! Το Κακουργιοδικείο που με συνοπτικές διαδικασίες συνεδρίασε στη Λευκωσία καταδίκασε τον Νίκο Μεταξά σε 7 φορές δια βίου φυλάκιση – Διαδοχικά πέντε ισόβια και δύο που συντρέχουν – Δεν τίθεται θέμα για την ποινή ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δικαστής – Άκουσε την ποινή με δάκρυα στα μάτια ο κατά συρροή δολοφόνος

Advertisement

Μετά την παραδοχή του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου, το Δικαστήριο επέβαλε στον Μεταξά την μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε ποτέ στα κυπριακά δικαστικά χρονικά.

7 φορές δια βίου φυλάκιση. Ένοχος σε όλες τις κατηγορίες ο Μεταξάς!

Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο – Η απόφαση του Δικαστηρίου 

7 ΦΟΡΕΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Κακουργιοδικείου: «Οι αποτρόπαιες εγκληματικές ενέργειες του κατηγορουμένου άρχισαν το 2016 με το φόνο της Λιβίας και της ανήλικης κόρης της. Διέπραξε 7 φόνους σε διάστημα μικρότερο των δυο ετών. Όλα τα θύματα είναι αλλοδαπές πέντε γυναίκες που ήρθαν για να εργαστούν και βρήκαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο τον θάνατο. Δε δίστασε μάλιστα να σκοτώσει και τα ανήλικα παιδιά τους. Στερώντας τους το πιο πολύτιμο αγαθό την ζωή τους. Επιδόθηκε σε εκστρατεία φόνων ο κατηγορούμενος

Στις κατηγορίες για απαγωγές δε θα επιβληθεί ποινή

Ένοχος σε 12 κατηγορίες

«Όπως διαφαίνεται από τα γεγονότα και όπως είπε ο ίδιος είναι πατέρας δυο ανηλίκων τέκνων. Ανέγνωσε επίσης χειρόγραφο. Όσον αφορά στο αδίκημα του φόνου εκ προ μελέτης προνοεί ότι κάθε πρόσωπο που βρίσκεται ένοχο για φόνο εκ προ μελέτης προνοεί δια βίου φυλάκιση»

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος με δίκη του παραδοχή στις 12 κατηγορίες.

Νωρίτερα απάντησε 7 φορές «παραδέχομαι» για κάθε έναν από τους φόνους και απολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Θύματα του 35χρονου ίλαρχου που συγκλόνισε το παγκύπριο και όχι μόνο με τη φρικτή δολοφονική του δράση, η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάχτα Ανού, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα, η 8χρονη Έλενα Μπουνέα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και η 6χρονη Σιέρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network