MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

7 χρόνια στη φυλακή 32χρονος στη Λεμεσό για κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Advertisement

Sponsored by exness

Καταδικάστηκε 32χρονος στη Λεμεσό για κατοχή παιδικής πορνογραφίας – Στη φυλακή για εφτά χρόνια – Είχε ομολογήσει τη διάπραξη των αδικημάτων

Advertisement

Ποινή φυλάκισης επτά ετών επέβαλε σήμερα σε 32χρονο το Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό, αφού τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Ο 32χρονος συνελήφθη από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις 17 Ιουνίου, 2018, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που είχε στην κατοχή του το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικών Δεδομένων, ότι ο χρήστης συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο αριθμό αρχείων βίντεο και φωτογραφιών παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Σε έρευνα που διενήργησαν την ίδια μέρα, στην κατοικία του 32χρονου, στη Λεμεσό, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εντός της οικίας ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία παρέλαβαν για περαιτέρω δικανικές εξετάσεις, ενώ ανακρινόμενος ο 32χρονος, είχε ομολογήσει τη διάπραξη των αδικημάτων.

Την επόμενη μέρα, 18 Ιουνίου, ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησής του για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Αφού ολοκληρώθηκαν άμεσα οι εξετάσεις από τα μέλη της Αστυνομίας, η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Κακουργιοδικείο στην Λεμεσό για άμεση εκδίκαση.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε διερευνήσει την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network