MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

600 εμβόλια AstraZeneca στη διάθεση αστυνομικών της πρώτης γραμμής

Advertisement

Sponsored by exness

Εμβόλια στη διάθεση των αστυνομικών πρώτης γραμμής – Δεν τίθεται θέμα ηλικιακής προτεραιότητας – Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας εξηγεί πως θα προχωρήσει ο εμβολιασμός στις τάξεις της δύναμης

600 εμβόλια, όλα AstraZeneca, στη διάθεση των αστυνομικών πρώτης γραμμής, με το Υπουργείο Υγείας παράλληλα με τη θωράκισή του γενικού πληθυσμού να επιθυμεί να προστατεύσει και τους εργαζόμενους σε σώματα ασφαλείας.

Advertisement

«Δόθηκαν από το Υπουργείο Υγείας 600 εμβόλια όλα AstraZeneca για να εμβολιαστούν οι αστυνομικοί πρώτης γραμμής. Όσοι επιθυμούν, δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και ισχύει για όποιον θέλει ανεξαρτήτως ηλικίας» εξηγεί ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας μιλώντας στη Cyprus Times.

Όπως λέει ο Χρίστος Ανδρέου «ήδη έχουμε στείλει στις επαρχίες σχετική ενημέρωση και αυτή την βδομάδα αναμένουμε να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους τα μέλη μας για να προχωρήσει η διαδικασία και να ενημερώσουμε το Υπουργείο Υγείας».

Ερωτηθείς για την σειρά προτεραιότητας ο κ. Αντρέου ανέφερε ότι θα γίνει αριθμητικά στη βάση του ποσοστού αστυνομικών που υπηρετούν σε κάθε επαρχία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network