MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

6 χρόνια εξαφανισμένη η Μαρία Κακογιάννη… Ο 8χρονος γιος της ακόμα την περιμένει

Advertisement

Sponsored by exness

6 ολόκληρα χρόνια εξαφανισμένη… Κανένα σημάδι ζωής από τον Απρίλιο του 2012. Κραυγή απόγνωσης από μια μάνα που δεν έπαψε να περιμένει… «Γιαγιά, πότε θα έρθει η μαμά μου να φάμε όλοι μαζί; Να παίξουμε μαζί;»… Και ένα παιδί που περιμένει ακόμα

Advertisement

Η Μαρία Κακογιάννη από τη Λεμεσό παραμένει εξαφανισμένη εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια. Έφυγε από το σπίτι της στις 11 Απριλίου του 2012 και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής στην οικογένεια της, που με αγωνία περιμένει. Ένα σημάδι… Ότι η Μαρία είναι ζωντανή.

Η Μαρία ήταν τότε 39 χρονών.

Δύο μέρες μετά την εξαφάνισή της το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε σε ερημική περιοχή του Lady’s Mile.

Τότε, η Αστυνομία είχε στήσει γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε βρεθεί σημείωμα το οποίο παραδόθηκε από τον σύζυγο της στις αρχές και μετά από εξέταση, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον γραφικό χαρακτήρα της Μαρίας. Ωστόσο δικαστική γραφολόγος είχε επισημάνει ότι αυτό είχε γραφτεί κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, ίσως και απειλή.

«Γράμμα από μια μάνα που δεν έπαψε να περιμένει»

Η μητέρα της με επιστολή της προς τα ΜΜΕ εξιστορεί τον Γολγοθά που η οικογένεια βιώνει τα τελευταία έξι χρόνια. Και τα ερωτήματα ενός παιδιού που περιμένει τη μητέρα του…

«Έφτασε πάλι το Πάσχα, οικογενειακές στιγμές για όλους γεμάτες χαρές. Όμως για εμάς ο πόνος, η λύπη και η αγωνία είναι ασήκωτα. Η Μαρία μας ακόμα να φανεί από τις 11/4/2012 που έχει εξαφανιστεί.

Ένα 8χρονο αγοράκι περιμένει μέρα-νύχτα να ανοίξει η πόρτα και να φανεί η μανούλα του, την αναζητεί συνεχώς. Το μόνο που περιμένει είναι μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χάδι. Να τη δει ξανά στα μάτια.

Μόνο αυτό ζητά … 6 χρόνια χωρίς τη μητέρα του. Τι να πεις σε αυτό το παιδί; Τι να εξηγήσεις; Μεγάλωσε…Οι ερωτήσεις του είναι καθημερινές: «Γιαγιά, πότε θα έρθει η μαμά μου να φάμε όλοι μαζί; Να παίξουμε μαζί;

Μια απάντηση ζητώ στο μυστήριο αυτό, να ξέρω το γιατί, να μπορέσω κι εγώ να σταθώ στα πόδια μου, να μπορέσω να εξηγήσω στο εγγόνι μου.

Οποιαδήποτε πληροφορία μικρή ή μεγάλη θα μου δώσει ένα φως στο μαύρο σκοτάδι της ψυχής μου. Θέλω απλά να μάθω την αλήθεια για τη Μαρία μου.

Καλή Ανάσταση σε όλους

Ευαγγελία Κακογιάννη από Λεμεσό»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network