MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

57 άνθρωποι νεκροί στην άσφαλτο σε 20 μήνες στα κατεχόμενα 

Advertisement

Sponsored by exness

Πενήντα εφτά άνθρωποι νεκροί στην άσφαλτο σε 20 μήνες στα κατεχόμενα – Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της «γενικής αστυνομικής διεύθυνσης» του ψευδοκράτους

Advertisement

Πενήντα εφτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία κατά το διάστημα 1 Ιανουαρίου 2017- 28 Αυγούστου 2018, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της «γενικής αστυνομικής διεύθυνσης» του ψευδοκράτους.

Τα στοιχεία προβάλλει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο τη τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαβαντίς» και γράφει ότι κατά την προαναφερθείσα περίοδο 548 χιλιάδες οχήματα ελέγχθηκαν κατά τις εκστρατείες της «αστυνομίας» ενώ πέραν των 137 χιλιάδων οδηγών καταγγέλθηκαν για υπερβολική ταχύτητα, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, για μη εφαρμογή του κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά και για άλλα αδικήματα.

Κατά το 2017 σημειώθηκαν 3,672 χιλιάδες τροχαία ατυχήματα με 37 νεκρούς ενώ κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του 2018, 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά το 2017, καταγγέλθηκαν 15,586 οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα, ενώ κατά τους πρώτους 8 μήνες του 2018 ο αριθμός όσων καταγγέλθηκαν ξεπέρασε τις 10 χιλιάδες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network