MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

5 μέρες «μέσα» οι 11 για ΧΥΤΑ και Κόσιη

Advertisement

Sponsored by exness

Χιονοστιβάδα εξελίξεων στην υπόθεση σκανδάλων για τα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιη – Ο Κατρής επιβεβαίωσε τη μαρτυρία Κοκότση –  Νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Ευτύχιου Μαλληκίδη και του Διευθυντή της Helector Λεωνίδα Μπόμπολα – Πενταήμερη κράτηση και για τους 11 υπόπτους

Advertisement

Με την άφιξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ελλαδικής εταιρείας «Helector» Αθανάσιου Κατρή στην Κύπρο, άνοιξε νέος κύκλος συλλήψεων για τα σκάνδαλα σε ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιη.

Ανακρινόμενος ο Κατρής επιβεβαίωσε και ενίσχυσε τα όσα είχε καταθέσει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Helector Γιάννης Κοκότσης ανοίγοντας για τα καλά τον ασκό του Αιόλου καθώς ενέπλεξε κι αλλά «ηχηρά» πρόσωπα. Η Αστυνομία μετά και τη μαρτυρία Κατρή προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σε βάρος τριών προσώπων οι οποίοι είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Helector Λεωνίδας Μπόμπολας, ο Πρόεδρος της ελλαδικής εταιρείας Enviroplan S.A Θεοφάνης Λώλου καθώς και ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων της Πάφου (ΣΑΠΑ) Ευτύχιος Μαλληκίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο Διευθυντές των εταιρειών διαμένουν στην Ελλάδα και θα εκδοθούν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους, σε περίπτωση που δεν έρθουν στην Κύπρο αυτοβούλως, ενώ στην περίπτωση του Ευτύχιου Μαλληκίδη δε θα υπάρξει σύλληψη καθώς ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης.

Η είδηση ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Λεωνίδα Μπόμπολα -γνωστός Ελλαδίτης επιχειρηματίας- έσκασε σαν βόμβα κι έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ελλαδικά ΜΜΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός επιχειρηματίας κατά τον Απρίλιο του 2015 είχε συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καθώς προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία για φοροδιαφυγή ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο μεταξύ και οι 11 ύποπτοι οδηγήθηκαν στις 9 το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο αποφάσισε την έκδοση πενταήμερης κράτησης και των έντεκα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network