MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

4ήμερη κράτηση σε 35χρονο και 17χρονη για κατοχή ναρκωτικών

Advertisement

Sponsored by exness

Στο κελί για τέσσερις ημέρες 35χρονος και 17χρονη για κατοχή ναρκωτικών – Τους «τσάκωσαν» σε δρόμο της Λάρνακας

Advertisement

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας οδηγήθηκαν σήμερα ο 35χρονος και η 17χρονη που συνελήφθησαν χθες απόγευμα στη Λάρνακα όχημα καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Ανακρινόμενοι οι δύο ύποπτοι φέρεται να παραδέχθηκαν την κατοχή των ναρκωτικών και έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης τους για τέσσερις ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος με συνοδηγό την ανήλικη ανακόπηκε χθες το απόγευμα από μέλη της ΥΚΑΝ σε δρόμο στη Λάρνακα.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε κάτω από τη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου ένα νάιλον σακούλι που περιείχε περίπου 3,5 γραμμάρια άσπρης σκόνης, κοκαΐνης. Επίσης ο 35χρονος παρέδωσε στα μέλη της ΥΚΑΝ ένα νάιλον σακούλι που περιείχε γύρω στα 8,5 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης.

Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν στη συνέχεια έρευνα στο σπίτι του 35χρονου όπου εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας η οποία παραλήφθηκε ως τεκμήριο και θα αποσταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network