MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

4ημέρη κράτηση σε 33χρονο για υπόθεση ναρκωτικών 

Advertisement

Sponsored by exness

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 33χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Advertisement

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ο 33χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που διεξήχθη χθες από μέλη των ΤΑΕ και ΟΠΕ Μόρφου σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, καθώς και της ΥΚΑΝ.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 2.50μ.μ. και 3.25μ.μ., ερευνήθηκαν η οικία του 33χρονου, στην περιοχή Μόρφου, καθώς και υποστατικό που ο ίδιος διατηρεί στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια ηλεκτρογεννήτρια για την οποία ο 33χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της, η ποσότητα κάνναβης βάρους 140 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας αλεστήρας και έξι πλαστικά ποτήρια με ίχνη κάνναβης.

Ο 33χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της αδικήματα παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) και το ΤΑΕ Μόρφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network