MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

4χρονη έφυγε ολομόναχη από το σπίτι κι «έκοβε» βόλτες στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Μικρό κοριτσάκι έφυγε ολομόναχο από το σπίτι του στη Λεμεσό κι «έκοβε» βόλτες στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα – Εντοπίστηκε από περαστικούς και το παρέλαβε η Αστυνομία – Υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας μέχρι νεοτέρας

Advertisement

Περαστικοί εντόπισαν σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι 4χρονο κοριτσάκι να περιφέρεται γυμνό στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην περιοχή και παρέλαβαν το μωρό το οποίο και μετέφεραν στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας.

Όπως διαφάνηκε στη συνέχεια, η Βρετανίδα μητέρα του, άφησε το μωρό υπό την επίβλεψη του συντρόφου της και έφυγε από το σπίτι. Η 4χρονη διέφυγε της προσοχής του και βγήκε στο δρόμο.

Στη συνέχεια, στον αστυνομικό σταθμό έσπευσε ο σύντροφος της μητέρας του παιδιού, ο οποίος απαιτούσε να το παραλάβει ενώ όντας σε κατάσταση μέθης τα έβαλε και με τους αστυνομικούς τους οποίους και εξύβρισε.

Ο σύντροφος της μητέρας της 4χρονης φόρεσε χειροπέδες ενώ το μωρό τέθηκε προσωρινά υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network