MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

46 θετικά περιστατικά από rapid test. Μεγάλη προσέλευση Λεμεσιανών

Advertisement

Sponsored by exness

Η σημερινή ανακοίνωση γα τα αποτελέσματα των δωρεάν ελέγχων «rapid test» του Υπουργείου Υγείας για σήμερα – Τα στοιχεία ανά επαρχία

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, για σήμερα εντοπίστηκαν συνολικά 46 θετικά rapid test στον κορωνοϊό.

Advertisement

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου: 

Με στόχο να υπάρξει γρήγορη ένδειξη για πιθανά θετικά περιστατικά κορωνοϊού στην κοινότητα και για να υπάρξει έγκαιρη λήψη αποφάσεων εάν εντοπιστούν εστίες επιμόλυνσης σε συγκεκριμένες περιοχές, διενεργεί πρόγραμμα δωρεάν εργαστηριακού ελέγχου στον γενικό πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο rapid test αντιγόνου. Το πρόγραμμα που άρχισε χθες, θα έχει διάρκεια 10 ημερών και μέσω αυτού θα εξεταστούν περίπου 50,000 πολίτες.

Συγκεκριμένα, σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2020, διενεργήθηκαν συνολικά 2,698 rapid tests από τις 11 κινητές μονάδες δειγματοληψίας, από τα οποία προέκυψαν 46 θετικά αποτελέσματα. Αναλυτικά, τα rapid tests που έγιναν ανά περιοχή, καθώς και τα θετικά που προέκυψαν, παρουσιάζονται στον πιο κάτω πίνακα:

Περιοχή

Σύνολο εξετάσεων

Σύνολο θετικών

Λεμεσός

1,361

27

Πάφος

580

8

Πόλη Χρυσοχούς

105

0

Λάρνακα

466

8

Αμμόχωστος

186

3

 

Υπενθυμίζεται ότι τα άτομα που είχαν θετικό αποτέλεσμα με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, ενημερώθηκαν και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι την επαλήθευση του αποτελέσματος με τη μέθοδο της μοριακής εξέτασης (PCRtest).

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima