MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

43χρονος «πετούσε» με 193 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο… Συνελήφθη από την Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Στη σύλληψη 43χρονου οδηγού για αυτόφωρο αδίκημα προχώρησαν το πρωί, μέλη της Αστυνομίας- «Πετούσε» με 193 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας- Διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στη σύλληψη 43χρονου οδηγού για αυτόφωρο αδίκημα προχώρησαν το πρωί, μέλη της Αστυνομίας, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα.

Advertisement

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 σήμερα το πρωί, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στο δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 193 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στον αυτοκινητόδρομο, είναι 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Οδηγός του αυτοκινήτου όπως διαπιστώθηκε ήταν ο 43χρονος, ο οποίος από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση με ημερομηνία εκδίκασης τις 4 Φεβρουαρίου, 2021.

Στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση αφού είχε λήξει η άδεια παραμονής του στην Κύπρο ενώ ο Αστυνομικό Σταθμός Αραδίπου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network