MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

42χρονος σε γυναίκα αστυνομικό στη Λεμεσό: «Μείνε δαμέ τσιαί θα στρίψω να σε πατήσω»

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση για 5 ημέρες – Στο δικαστήριο για υπόθεση απόπειρας φόνου – Τι ανέφερε στην κατάθεσή της το μέλος της τροχαίας – Αρνείται ο 42χρονος

Advertisement

Στο δικαστήριο για υπόθεση απόπειρας φόνου, οδηγήθηκε σήμερα ο 42χρονος που επιχείρησε να κτυπήσει με αυτοκίνητο το γυναίκα αστυνομικό, επειδή προηγουμένως του είχε εκδώσει εξώδικο πρόστιμο για μη χρήση προστατευτικής ζώνης. Ο δικηγόρος έφερε ένσταση στην κράτηση του, ωστόσο το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης του.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, ο 42χρονος είχε καταγγελθεί το πρωί της Τρίτης από την αστυνομικό, στην οδό Ηλιουπόλεως, για το τροχαίο αδίκημα και ακολούθως έσκισε το εξώδικο και αναχώρησε από τη σκηνή.

Λίγη ώρα αργότερα, συνάδελφος της αστυνομικού είδε ένα όχημα, τύπου βαν, να κατευθύνεται προς το μέρος της και στις φωνές της, αυτή έτρεξε και για μερικά μόλις εκατοστά, δεν κτυπήθηκε από αυτό.

Το όχημα σταμάτησε και όταν η αστυνομικός πήγε για να ζητήσει εξηγήσεις, διαπίστωσε πως οδηγός ήταν το ίδιο πρόσωπο που προηγουμένως είχε σκίσει το εξώδικο πρόστιμο, αλλά οδηγούσε διαφορετικό όχημα.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση της το μέλος της τροχαίας, ο 42χρονος της είπε πως ήταν τυχερή που δεν την κτύπησε και βρίζοντας την,  πρόσθεσε, “μείνε δαμέ τσιαί θα στρίψω να σε πετύχω”.

Αρχικά ο ύποπτος συνελήφθη, το βράδυ της Τρίτης, για υπόθεση που αφορά αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, δημόσια  εξύβριση, απειλή και αμελή οδήγηση. Ανακρινόμενος απέδωσε την πράξη του στο γεγονός πως θύμωσε για το εξώδικο πρόστιμο, ενώ πρόσθεσε “εν κουβέντα τούτη να με συλλάβετε;”.

Μετά από αξιολόγηση των στοιχείων, η αστυνομία ζήτησε την έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης εναντίον του, αυτή τη φορά για υπόθεση απόπειρας φόνου και έτσι επανασυνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Όταν ενημερώθηκε πως εναντίον του διερευνάται πλέον υπόθεση απόπειρας φόνου, ο 42χρονος αρνήθηκε πως επιχείρησε να παρασύρει με το όχημα του την αστυνομικό, πως αυτή βρισκόταν στην μέση του δρόμου και ότι αυτός πάτησε φρένο για να μην την κτυπήσει.

Η υπεράσπιση έφερε ένσταση στην κράτηση του, ωστόσο το δικαστήριο έκρινε εύλογο το αίτημα της αστυνομίας για έκδοση διατάγματος πενθήμερης κράτησης του.

Για την υπόθεση καταζητείται πρόσωπο που ήταν συνοδηγός στο βαν όχημα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί επτά καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν άλλες 27. Επίσης, θα γίνουν έρευνες στην περιοχή για εντοπισμό κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, το υλικό των οποίων μπορεί να βοηθήσει στην εξασφάλιση επιπρόσθετης μαρτυρίας.

Για τα υπόλοιπα τροχαία αδικήματα και τα αδικήματα της εξύβρισης, ο 42χρονος θα κατηγορηθεί γραπτώς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network