MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

40άρια το Σαββατοκύριακο και από Τρίτη… βροχές!

Advertisement

Sponsored by exness

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή – Από τον καύσωνα στις… βροχές! Θα μας τρελάνει φέτος ο καιρός
 
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά στα ορεινά και στο εσωτερικό θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4  Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά κυρίως στα παράλια αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί,  ασθενείς, 2  με 3  Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 26  βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια,  στους 24  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 25  στα υπόλοιπα παράλια και στους 20  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, το μεσημέρι και το απόγευμα,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4  με 5  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια,  παροδικά το απόγευμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος και θερμός,  ενώ τοπικά το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα παραμείνει περίπου στα ίδια επίπεδα με αυτά της ∆ευτέρας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal