MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

4 Νοεμβρίου θα ακούσουν αν είναι ένοχοι οι κατηγορούμενοι στην πρώτη ποινική υπόθεση για πολιτογραφήσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Στις 4 Νοεμβρίου η απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας στην πρώτη ποινική υπόθεση για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις – Καταχωρήθηκε βάσει του πορίσματος της Έκθεσης που ετοίμασε η Ad Hoc Τριμελής Επιτροπή Καλογήρου

Στις 4 Νοεμβρίου, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα ανακοινώσει την απόφαση του, κατά πόσον τα εννέα πρόσωπα – εκ των οποίων πέντε φυσικά και τέσσερα νομικά – είναι ένοχα ή αθώα στην υπόθεση που αφορά σε κατ΄ εξαίρεση πολιτογράφηση αλλοδαπών αιτητών, με βάση το πόρισμα Καλογήρου.

Advertisement

Σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων προέβησαν σε διευκρινίσεις επί των τελικών αγορεύσεων τους, που έγιναν στις 31 Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ως ημερομηνία κατά την οποία θα ανακοινώσει την απόφασή του, κατά πόσο δηλαδή οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι ή αθώοι.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2021 καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, η πρώτη ποινική υπόθεση που αφορά τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει του πορίσματος της Έκθεσης που ετοίμασε η Ad Hoc Τριμελής Επιτροπή Καλογήρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network