MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

4 χρόνια «μέσα» ο 30χρονος για την ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στο Παραλίμνι

Advertisement

Sponsored by exness

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για ληστεία περιπτέρου και κατοχή πιστολιού – Το χρονικό της υπόθεσης

Advertisement

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στον Αρκάδιο Σαβινιάν, 30 χρόνων, από τη Γεωργία, αφού τον βρήκε ένοχο ύστερα από δική του παραδοχή στις κατηγορίες της ληστείας περιπτέρου και κατοχής αεροβόλου πιστολιού, αδικήματα που σημειώθηκαν τον Αύγουστο του 2017 στην Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης υπάλληλος περιπτέρου στο Παραλίμνι, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου 2017, δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν στο υποστατικό.

Ο ένας από τους δύο δράστες πρόταξε πιστόλι εναντίον του υπαλλήλου ενώ ο δεύτερος τον ψέκασε με σπρέι στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες αφού πήραν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 1,200 ευρώ τράπηκαν σε φυγή.

Ο υπάλληλος του περιπτέρου καταδίωξε τους δράστες και με τη βοήθεια περιοίκων ακινητοποίησαν τον ένα εκ των δύο ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε έξω από το περίπτερο ένα αεροβόλο πιστόλι το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal