MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

3ήμερη κράτηση σε 25χρονο για κλοπή από κατάστημα στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Τριήμερη κράτηση 25χρονου από τη Γεωργία – Ύποπτος για κλοπή από διαφόρων αντικείμενων που βρισκόταν μέσα σε τσαντάκι σε κατάστημα της Πάφου – Ο 25χρονος φέρεται να πέρασε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα Λήδρας – Κάνει τον «κινέζο»… Δε θυμάται αν πέρασε από το συγκεκριμένο κατάστημα – Εκκρεμούν καταθέσεις φιλικό του προσώπων

Advertisement

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου από την Γεωργία για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο εξεταστής της υπόθεσης αστυφύλακας  Μάριος Κλεοβούλου κατέθεσε στο δικαστήριο γραπτό έγγραφο της μαρτυρίας του και ζήτησε την κράτηση του 25χρονου για τέσσερις μέρες. Ωστόσο ο Δικαστής, Γιώργος Βλάμης εξέδωσε τριήμερο διάταγμα.

Αιτιολογώντας την απόφασή του, ο Δικαστής αναφέρθηκε στην καταγγελία στις 12 Ιανουαρίου διευθυντή καταστήματος ενοικιάσεως στην Πάφο ότι κλάπηκε από την επιχείρηση του ένα τσαντάκι με διάφορα αντικείμενα, περιλαμβανομένου ηλεκτρικό κλειδί οχήματος, κλειδί οικίας, κλειδί γραφείου καθώς και άλλα κλειδιά διαφόρου σχήματος και προσωπικά του έγγραφα.

Όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το κατάστημα επισκέφτηκε  ένας άντρας που φορούσε πράσινο μπουφάν, γκρι καπέλο, τζιν παντελόνι και παπούτσια μαύρα με άσπρη γραμμή.

Ακολούθως στις 30.1.2016 ο παραπονούμενος πρόσεξε έναν άντρα να περπατά στο δρόμο και αναγνώρισε ότι αυτός έφερε την ίδια ενδυμασία που καταγράφηκε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, την ημέρα της κλοπής των αντικειμένων του από την επιχείρηση του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας το άτομο αυτό επρόκειτο για τον ύποπτο.

Από περαιτέρω εξετάσεις όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο ο ύποπτος εισήλθε στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω του οδοφράγματος Λήδρας στη Λευκωσία.

Ο Δικαστής είπε πως σε συνάρτηση του γεγονότος ότι ο ύποπτος αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία, δε θυμάται αν πέρασε ή όχι από το κατάστημα, σε συνδυασμό με τα πανομοιότυπα χαρακτηριστικά ενδυμασίας οδηγά, όπως είπε, το δικαστήριο στο συμπέρασμα ότι  υπάρχει λογική βάση και γνήσια υποψία σύνδεσης του υπόπτου με το αδίκημα της κλοπής. 

Ανέφερε ότι αναμένεται η λήψη πέντε επιπλέον καταθέσεων από το φιλικό περιβάλλον του υπόπτου, αλλά και η διενέργεια περαιτέρω ερευνών στην οικία και υποστατικά του 25χρονου.

Ο Δικαστής είπε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αν αφεθεί ελεύθερος ο ύποπτος να  επηρεαστούν μάρτυρες αλλά και το ενδεχόμενο να διαφύγει από τις μη ελεγχόμενες περιοχές. Ο κύριος Βλάμης είπε πως πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις κράτησης, παρατηρώντας παράλληλα πως ο χρόνος που μεσολάβησε από τη σύλληψη του υπόπτου χρησιμοποιήθηκε σωστά από τις ανακριτικές αρχές και διέταξε την  τριήμερη κράτηση του υπόπτου.

Διέταξε επίσης αν οι ανακρίσεις ολοκληρωθούν πριν εκπνεύσει το 3ήμερο ο ύποπτος να αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

ShootandGoal