MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

31χρονος ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρός τραυματισμός άνδρα από κροτίδα στη Λεμεσό – Στο Νοσοκομείο με πολλαπλά θλαστικά τραύματα, εκδορές και ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού 31χρονος – Διερευνά τις συνθήκες η Αστυνομία

Advertisement

Τραυματίστηκε σοβαρά 31χρονος το βράδυ της Δευτέρας, στη Λεμεσό, μετά από έκρηξη κροτίδας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 31χρονος φέρει πολλαπλά τραύματα, θλαστικά τραύματα και εκδορές στο μπροστινό μέρος του σώματός του, καθώς και ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού από το ύψος της παλάμης.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, η έκρηξη και ο τραυματισμός φαίνεται ότι συνέβησαν γύρω στις 10  το βράδυ της Δευτέρας, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό τα ξημερώματα, γύρω στη 12 και 50.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, πρόκειται για πλαστική κυλινδρική κροτίδα, η οποία έσκασε στα χέρια του όταν επιχειρούσε να την ανάψει. Οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο η κροτίδα να προέρχεται από τα κατεχόμενα.

Σύμφωνα πληροφορίες που διερευνά η Αστυνομία, φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι σκοπός του ήταν να κάνει «πλάκα» σε φίλο του.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται φέτος στην περίοδο των γιορτών, καταγράφεται όμως ως το πιο σοβαρό μέχρι τώρα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network