MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

30άρια και βάλε! Όχι όμως για πολύ… Αλλάζει σιγά – σιγά ο καιρός

Advertisement

Sponsored by exness

Χαλαρή βαροβαθµίδα καλύπτει την περιοχή – Πάνω από τους 30 βαθμούς το θερμόμετρο – Από Παρασκευή αλλάζει λίγο ο καιρός – Αναλυτικά οι προβλέψεις

Advertisement

Σήµερα, µετά τη διάλυση της τοπικής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και οµίχλη, καθώς και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και στους 12 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network