MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

30άρι σήμερα αλλά με βροχές!

Advertisement

Sponsored by exness

30άρι θα γράψει σήμερα η θερμοκρασία αλλά στα ορεινά πιθανό να υπάρχουν βροχές, όπως αναφέρεται στο δελτίο καιρού της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Advertisement

Αναλυτικά.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι,  ασθενείς 3  μποφόρ,  και τοπικά το απόγευμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί μέχρι το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 27  στα παράλια και στους 25  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 16  στα παράλια και στους 13  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal