MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

3 συλλήψεις στην Ορμήδεια μετά τον εντοπισμό ποσότητας «crystal». «Μηδενική ανοχή», λέει η Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη τριών προσώπων στην Ορμήδεια για κατοχή ναρκωτικών ουσιών – «Καμπανάκι» προς επιτήδειους από τον Βοηθό Δ/ντη Αστυνομίας Βάσεων

Τρία πρόσωπα, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 40 ετών και μία γυναίκα 18 χρονών, συνελήφθησαν από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας στην Ορμήδεια, σχετικά με υπόθεση κατοχής συνολικά 22 γραμμαρίων της ουσίας «crystal meth». Η ουσία κατασχέθηκε.

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας των Βάσεων αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια περιπολίας της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για πρόληψη του εγκλήματος, συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, δύο πρόσωπα, τα οποία κατηγορήθηκαν για κατοχή «crystal meth» με πρόθεση τη διακίνηση, ενώ τρίτο πρόσωπο αντιμετωπίζει κατηγορίες κατοχής».

Συγκεκριμένα, στην κατοχή των τριών ατόμων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 22 γραμμάρια της ουσίας «crystal meth».

Προστίθεται ότι τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν την Τρίτη 6 Ιουλίου ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια, το οποίο έθεσε υπό κράτηση τον 32χρονο και την 18χρονη μέχρι τις 29 του μήνα οπότε θα παρουσιαστούν ενώπιον του Σώματος για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους τριών χιλιάδων ευρώ.

«Καμπανάκι» προς επιτήδειους από τον Βοηθό Δ/ντη Αστυνομίας Βάσεων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Βοηθός Διευθυντής της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, Ανδρέας Πιτσιλίδης προειδοποίησε όσους προτίθενται να προμηθεύσουν και να αγοράσουν την εξαιρετικά παράνομη αυτή ουσία. «Επιδεικνύουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για τα ναρκωτικά και δεν θα γίνεται ανεκτό στις περιοχές μας», είπε και σημείωσε πως «η Αστυνομία των Βάσεων έχει δεσμευτεί να καταπολεμήσει το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να διατηρείται η ασφάλεια στις Κοινότητες μας».

Ο κ. Πιτσιλλίδης πρόσθεσε πως «για την κατάσχεση των ναρκωτικών η Αστυνομία των Βάσεων συνεργάστηκε με το Τμήμα Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Δημοκρατίας στην Αμμόχωστο, ώστε να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη ουσία» και σημείωσε ότι «η στενή εργασιακή σχέση είναι το κλειδί για τη συνεχή επιτυχία αυτού του είδους επιχειρήσεων».

Ανέφερε ακόμα ότι «υπάρχει πάντοτε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, με το οποίο έχουμε μια άριστη επαγγελματική σχέση και μοιραζόμαστε σχετικές πληροφορίες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network