MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

3 αεροσκάφη από Ισραήλ για τη φωτιά στον Πύργο αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στον Πύργο Τηλλυρίας – Με το πρώτο φως της μέρας ενισχύσεις από το Ισραήλ εάν χρειαστεί – Ζήτησε βοήθεια η Λευκωσία – Στήθηκε Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στην περιοχή

Advertisement

Βοήθεια από το Ισραήλ για αντιμετώπιση της φωτιάς στον Πύργο Τυλληρίας ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου και αναλόγως της εξέλιξης της κατάστασης αναμένεται αύριο να φτάσουν στην Κύπρο τρία αεροσκάφη από τη γειτονική χώρα.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι αυτή την ώρα το έργο κατάσβεσης συνεχίζουν οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Ο κ. Κεττής  ανέφερε πως στην περιοχή βρίσκονται μέλη του Τμήματος Δασών που ενισχύθηκαν και από μέλη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ κλήθηκε και το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για καλύτερη καταγραφή της εικόνας της κατάστασης.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου μετά την ενημέρωση που έτυχε απηύθυνε έκκληση και προς το Ισραήλ με θετική, όπως φαίνεται, ανταπόκριση για παροχή βοήθειας.

Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η νύχτα , αύριο το πρωί εάν η πυρκαγιά δεν κατασβεστεί,  αναμένεται να αφιχθούν τρία αεροσκάφη από το Ισραήλ, είπε ο κ. Κεττής.

Η φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα σε δασική περιοχή στην  τοποθεσία «Αγία Παρασκευή» και επεκτάθηκε γρήγορα προς την τοποθεσία «Φλούδι», ανάμεσα στον Πάνω Πύργο και τον Σταυρό της Ψώκας , πιο κοντά προς τον Πάνω Πύργο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network