MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

2μιση χρόνια στη στενή 41χρονος ομογενής για επίθεση με μαχαίρι

Advertisement

Sponsored by exness

Το Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 2,5 ετών, σε 41χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση πράξης που σκοπεύει στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Advertisement

Η ποινή φυλάκισης του 41χρονου αρχίζει από την 7η Απριλίου του 2015.Την Κατηγορούσα Αρχή εκπροσώπησε στην υπόθεση η Δημόσιος Κατήγορος Α’ Ξένια Ξενοφώντος.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα  της 7ης Απριλίου  λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμό ενός προσώπου από άλλο, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Πάφο επί της οδού Άγγελου Σικελιανού στην Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο προσώπων ηλικίας 42 και 41 χρόνων, που όπως διαφάνηκε ήταν Ελληνοπόντιοι.

Ο 42χρονος ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 41χρονο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από γείτονες που άκουσαν τον καυγά και προσέτρεξαν στην σκηνή.

Ο τραυματίας εισήχθη στο χειρουργείο, φέροντας δύο τραύματα στην κάτω θωρακική χώρα. Η κατάστασή του ήταν  σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Εναντίον του 41χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αναζητήθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζοντας τις εξετάσεις προχώρησε στον εντοπισμό και στην σύλληψη του 41χρονου, τον οποίο παρουσίασε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αιτία του καυγά ήταν ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα ο χώρος στάθμευσης στην πολυκατοικία που διαμένουν και οι δύο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network