MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

2η σύλληψη για το επεισόδιο στο ΓΣΠ. Επιχειρηματίας με δράση στο χώρο του ποδοσφαίρου

Advertisement

Sponsored by exness

Δεύτερη σύλληψη για το επεισόδιο της Παρασκευής στις κερκίδες του ΓΣΠ – Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επιχειρηματία με δράση στο χώρο του ποδοσφαίρου

Δεύτερη σύλληψη για το επεισόδιο της Παρασκευής στο ΓΣΠ πέρασε η Αστυνομία.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, πρόκειται για 46χρονο επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω πρόσωπο αν και συνελήφθη, επί του παρόντος παραμένει νοσηλευόμενος σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται στο μεταξύ, ότι ο 34χρονος που συνελήφθη από το ίδιο βράδυ μετά τη συμπλοκή και ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο μαχαίρια, τελεί υπό 4ήμερη κράτηση με απόφαση του Δικαστηρίου ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το Σάββατο.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, το επεισόδιο προκλήθηκε όταν μετά από ένταση στην κερκίδα, ο 34χρονος αλλοδαπός έγινε αντιληπτός να κρατά μαχαίρι 20 εκατοστών σε απόσταση αναπνοής από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ήταν συνοδός της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην κατοχή του μάλιστα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά από παρέμβαση των αρχών, εντοπίστηκε και δεύτερο μαχαίρι.

Μετά και το νέο επεισόδιο, εντείνεται ο «πονοκέφαλος» για τα επεισόδια βίας στα κυπριακά γήπεδα, ενώ σειρά ερωτημάτων εγείρονται για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε ο 34χρονος αλλοδαπός να εισέλθει στο γήπεδο, χωρίς κάρτα φιλάθλου και έχοντας δύο μαχαίρια στην κατοχή του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal