MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

29χρονη στη Λεμεσό έδειρε το σύζυγο της και… όχι για πρώτη φορά!

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου

Advertisement

Πολύ βαρύ χέρι, το οποίο «σήκωσε» πάνω στον άντρα της, φαίνεται πως έχει 29χρονη Ρωσίδα η οποία διαμένει στη Λεμεσό – Ο 57χρονος ισχυρίζεται πως η σύζυγος του τον χτύπησε μπροστά στα μάτια του μωρού τους – Επιμένει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά – Έξαλλη και σε κατάσταση μέθης η σύζυγος τα έβαλε και με αστυνομικό

Η κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού φαίνεται πως για μία ακόμη φορά βγήκε εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, να τρέχουν στην Αστυνομία.

Όπως κατήγγειλε ο 57χρονο Ελληνοκύπριος, η 29χρονη Ρωσίδα σύζυγος του, επέστρεψε χθες στο διαμέρισμα τους σε κατάσταση μέθης και άρχισε να φωνάζει και να σπάει ότι έβρισκε μπροστά της. Όπως ο ίδιος ο σύζυγος της ισχυρίζεται, ήταν αδύνατον να την κάνει «καλά». Στη συνέχεια μάλιστα του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά, μπροστά στα έντρομα μάτια του ενός έτους παιδιού τους.

Μη μπορώντας να «γλιτώσει» ο 57χρονος κάλεσε την Αστυνομία για βοήθεια. Η 29χρονη όμως ήταν αδύνατον να ηρεμίσει, ακόμα και στη θέα των αστυνομικών. Μάλιστα επιτέθηκε και σε ένα μέλος της δύναμης που έσπευσε στο διαμέρισμα τους, σπρώχνοντας και βρίζοντας τον.

Ο 57χρονος ισχυρίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 29χρονη σηκώνει χέρι πάνω του, ενώ η Ρωσίδα από την πλευρά της, επιμένει ότι ο σύζυγος της είναι αυτός που την χτυπά.

Η 29χρονη πάντως φόρεσε χειροπέδες και η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Η υπόθεση πάντως, προκάλεσε το ενδιαφέρον ακόμα και των ελλαδικών μέσων ενημέρωσης, που αναφέρονται σε αυτήν με σχετικά δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network