MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

25 ετών ο νεότερος ασθενής με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς. 80% οι ανεμβολίαστοι

Advertisement

Sponsored by exness

Τριάντα ασθενείς με κορωνοϊό στο ΓΝ Αμμοχώστου – Εν αναμονή άλλων τριών εισαγωγών – 25 ο νεότερος ασθενής – Το ευχαριστώ της κα Χατζηγιάννη στον Υπουργό Υγείας και το προσωπικό του νοσοκομείου

Η Επιστημονική Διευθύντρια των Νοσοκομείων Λάρνακας Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη, σε δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου ανέφερε ότι σήμερα στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται 30 ασθενείς με κορωνοϊό εκ των οποίων οι 6 στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ αναμένονται ακόμη τρεις εισαγωγές από Λευκωσία.

Advertisement

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας υπάρχουν δυο διασωληνωμένοι ασθενείς και το 80% των νοσηλευόμενων παραμένουν χωρίς ιστορικό εμβολιασμού. Ο νεαρότερος ασθενής είναι 25 ετών ενώ η γηραιότερη είναι 90 χρόνων, δήλωσε.

Η Δρ Χατζηγιάννη στις δηλώσεις της ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, «που μας κάνει για άλλη μια φορά την τιμή να είναι μαζί μας και να εμψυχώνει το προσωπικό». Εκτός από την παρουσία του σήμερα εδώ, είπε, είναι καθημερινά αισθητή η παρουσία του διότι 2-3 φορές την ημέρα τουλάχιστον επικοινωνεί μαζί της  για να βοηθήσει το νοσηλευτήριο να λειτουργεί ομαλά.

Η η κα. Χατζηγιάννη ευχαρίστησε, τέλος, ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους της, ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό προσωπικό, που προσφέρει τις υπηρεσίες του με ιδιαίτερο ζήλο, και με την εμπειρογνωμοσύνη του απέδειξε ότι δίνει τις μέγιστες υπηρεσίες που μπορεί να δώσει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network