MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

23χρονος σε κωματώδη κατάσταση σε δρόμο στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε, αρχικά, 23χρονος Γάλλος στο νοσοκομείο Αμμοχώστου – Εντοπίστηκε αναίσθητος στην Αγία Νάπα – Δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του πρόσωπο – Νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης

Advertisement

Νεαρός τουρίστας από τη Γαλλία, ηλικίας 23 χρόνων, εντοπίστηκε γύρω στις 1:15 τα ξημερώματα, αναίσθητος από οδηγό ασθενοφόρου ιδιωτικής κλινικής στην Οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου το μετέφερε αρχικά σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε κατευθείαν στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή με αποτέλεσμα να επαναφέρει τις αισθήσεις του παρουσιάζοντας όμως μερική αμνησία ενώ φέρει τραύματα και μώλωπες στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά εκτός κινδύνου.

Ο τραυματίας κατάφερε να δώσει κατάθεση σε μέλη της αστυνομίας που έφθασαν στο νοσοκομείο και όπως τους ανέφερε κτυπήθηκε από άλλο πρόσωπο σε άγνωστο του μέρος στην Αγία Νάπα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ…

ShootandGoal