MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

23 χρόνια μετά… Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης φόνου του 25χρονου Ευαγγέλου στο Lady’s Mile

Advertisement

Sponsored by exness

23 χρόνια μετά… Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης φόνου του 25χρονου Ευαγγέλου στο Lady’s Mile – Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων

23 χρόνια μετά το στιγερό έγκλημα στην παραλία του Lady’s Mile, ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης φόνου του 25χρονου Μιχάλη Σάββα Ευαγγέλου, που διαπράχθηκε στις 25 Ιουλίου 1998

Advertisement

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων ζητά πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς την εξιχνίαση της υπόθεσης φόνου του 25χρονου που βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι.

Η Αστυνομία ελπίζει ότι η νέα μεθοδολογία, συμπεριλαμβανομένων των βελτιωμένων εξετάσεων DNA και των δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα οδηγήσει σε σύλληψη.

Σε δηλώσεις του ο Ανώτερος Υπαστυνόμος των Β.Β, Πανίκος Παναγή, ο οποίος ηγείται της αστυνομικής έρευνας ανέφερε πως α«νήμερα της επετείου της ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα πριν από 23 χρόνια, απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει να δώσει πληροφορίες».

Όπως υπογράμμισε, «όλες οι πληροφορίες θα χειρίζονται με μεγάλη εμπιστευτικότητα και ελπίζουμε να βρούμε τον υπεύθυνο, για να προσφέρουμε κάποια ανακούφιση στην οικογένεια του αποθανόντος».

Εάν έχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, καλέστε την αστυνομία των Β.Β στα τηλέφωνα 2596 7227 ή 2596 7278.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network