MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

22 χρόνια στη φυλακή για το άγριο φονικό της Iryna μέσα στο σπίτι της στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Βαρύς ο πέλεκυς για τον Λιθουανό που δολοφόνησε άγρια 36χρονη μητέρα στη Λεμεσό – Το έγκλημα είχε προκαλέσει συγκλονισμό

Έπεσε η αυλαία στην υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης Iryna, μητέρας τριών παιδιών από τη Λευκορωσία η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο της οικίας της στις 11 Οκτωβρίου 2020 στον Άγιο Τύχωνα στη Λεμεσό.

Advertisement

Οι συνθήκες γύρω από το στυγερό έγκλημα είχαν προκαλέσει συγκλονισμό στην κοινωνία.

Το Κακουργιοδικείο καταδίκασε τον Aistis Mikalauskas σε 22 χρόνια φυλάκισης, αφού κρίθηκε ένοχος για το στυγερό έγκλημα ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών στον 24χρονο συνεργό του, επίσης από τη Λιθουανία.

Τόσο ο δράστης όσο και ο συνεργός του ήταν αντιμέτωποι με εννέα κατηγορίες, τον φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία φόνου εκ προμελέτης, ληστεία, συνωμοσία για διάπραξη ληστείας, διάρρηξη, συνωμοσία για διάρρηξη, διάρρηξη που διαπράχθηκε μετά το φόνο, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α.

Υπενθυμίζουμε ότι η 36χρονη Iryna, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 3, 6 και 15 ετών, βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο της από τον γιο της και φιλικό της πρόσωπο, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Στόχος των δύο ήταν όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, να αποκτήσουν ηλεκτρονική πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος.

Ο 15χρονος αλλά και τα δύο αδέρφια του είχαν αναχωρήσει Παρασκευή από το σπίτι για να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα τους. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 15χρονος γιος της άκουσε θόρυβο αλλά θεώρησε ότι δεν προερχόταν από την οικία. Ο 15χρονος το Σάββατο μετέβη στην εργασία του και ως εκ τούτου δεν αναζήτησε τη μητέρα του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network